چگونه کمبود آهن را رفع کنیم؟

کمبود آهن یکی از شایعترین عارضه ها در خانم ها است که بعضی اوقات خطرناک است و پیامد آن کم خونی است زیرا زمانی کم خونی رخ می دهد که بدن آهن کافی نداشته باشد. در این مطلب میخواهیم راه های از بین بردن این عارضه را بررسی کنیم.

راه های رفع کمبود آهن

با مصرف روزانه غذا‌هایی که حاوی آهن است، از کم‌خونی پیشگیری کنید. مصرف این سبک از مواد غذایی تاثیر بسزایی بر بانوانی که از کمبود آهن رنج میبرند دارد.

بعد از خوردن تخم مرغ چای ننوشید

این مهم نیست که تخم‌مرغ به چه روشی درست شده باشد، بلکه باید به این نکته توجه کنید که با مصرف آن مقدار قابل توجهی از آهن را جذب می‌کنید. به یاد داشته باشید که خوردن قهوه یا چای داغ آهن تخم‌مرغ را می‌سوزاند. این نوشیدنی‌ها مانع از جذب آهن در بدن می‌شود.

 

 

صبحانه بهترین عامل برای دریافت آهن

بهترین عامل برای جذب هر چه بیشتر آهن خوردن صبحانه است.

مصرف گندم یا سبوس و بلغور و به طور کل غلات، روش خوبی برای تامین آهن است.

این وعده‌ غذایی را با اضافه کردن چند تکه توت‌فرنگی مغذی‌تر کنید.


شاید دوست داشته باشید

AMP چیست؟

امروزه با فراگیر شدن استفاده از گوشی های هوشمند تلفن همراه، طراحی درست وب سایت برای گوشی تلفن همراه بسیار مهم است. AMP یک تکنولوژی است برای …

 


میگو منبع غنی از آهن

شما می‌توانید میگو را با لذت میل کنید، زیرا با این کار مقداری آهن هم به بدنتان وارد می‌کنید. میگو منبع غنی از آهن است. مقداری از آن را در برنج قهوه‌ای یا غنی‌شده خود بریزید و غذای خود را به یک غذای دلپذیر و سرشار از آهن تبدیل کنید.

گوشت طیور و گاو

85 گرم گوشت اردک دارای 2.3 میلی‌گرم آهن است.  همین مقدار از گوشت مرغ یا بوقلمون، تامین‌کننده یک میلی‌گرم آهن است. گوشت گاو بهترین نوع گوشت برای جذب آهن است. 170 گرم از استیک گوشت راسته حاوی 3.2 گرم از این ماده‌ معدنی مهم است.

Related Post

بطور کلی غذا‌های سرشار از آهن عبارت است از:

گوشت انواع سبزی

غلات سبوس‌دار مانند غلات غنی‌شده از آهن.

 

 

 

میوه‌های سرشار از آهن نیز عبارتند از:

  • یک تکه‌ کوچک هندوانه دارای ۳ میلی‌گرم آهن است.
  • 5 انجیر متوسط هم حاوی همین مقدار آهن است.
  •  موز و سیب هم به ترتیب یک و  0.5  میلی‌گرم آهن دارند.

میزان نیاز به آهن نسبت به سن و جنسیت متفاوت است بنابراین برای داشتن رژیم غذایی درست برای دریافت آهن به اندازه مورد نیاز به پزشک تغذیه مراجعه کنید.

به امید فردایی روشن 🙂

میتوانید این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
پست های مرتبط