بسیار جالب است که بدانید که هستهی انبه هم دارای خواصی است، انبه میوهی خوشمزه با خواص بسیار زیادی است که در مطالب قبل آن را بررسی کرده بودیم، در این مطلب میخواهیم خواص هسته انبه را بررسی کنیم.
دربارهی هسته انبه
درباره انبه در مطالب قبل گفتیم که درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد. منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است. انبه دارای موادی مانند اسید بنزوئیک Benzoic Acid اسید سیتریک Citric Acid و پیوری یلو دری Puri yellow Dye که ماده زرد رنگی است می باشد . انبه در حدود15% تانن نیز دارد و هسته انبه دارای چربی زیاد و نشاسته و اسید گالیک Gallic Acid است.
شاید دوست داشته باشید
ممکنه برای شما هم پیش آماده باشد، که در دفترچه راهنمای خودروها به عبارات و اصطلاحاتی برخورد کرده ایم که از آن اطلاعاتی نداریم که…
خواص هسته انبه
همانطور که میدانید انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کرد. مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است، و خواص عبارتنداز:
- خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می کند .
- برای معالجه سرمخوردگی مصرف می شود .
- سرفه های سخت را درمان می کند .
- درمان کننده بواسیر خونی است .
- خانم های که دچر خونریزی از رحم می باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند .
- مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است .
- برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است .
- ضد استفراغ است .
علاوه بر هسته انبه گل انبه که سرد و خشک است برای رفع اسهال مفید است و اگر شکوفه درخت انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه میکند. و خواص دیگری همچون زیر دارند:
- صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتی های پوست مفید است.
- برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید.
- برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید.
به امید فردایی روشن 🙂
من می توانم…
روزهای زیبا در راه است…شرایط نمی تواند من را متوقف کند…
به امید فردایی روشن 🙂