در پست های قبل یا خواص بسیاری از میوه ها و سبزیجات همچون خرمالو، پسته، لیمو شیرین، نارگیل، کدو سبز و… آشنا شدیم اما امروز می خواهیم با خواص میوه ای بهشتی و سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان به نام انار آشنا شویم. این میوه دانه هایی اغلب قرمز، گاهی سفید و یا رنگ هایی بین این دو دارد.
درباره انار
انار ترش طبعی سرد و خشک دارد و نوع شیرین آن تا حدودی معتدل است. این میوه علاوه بر ارزش غذایی بسیار، جنبه دارویی و اثرات درمانی دارد. از دیدگاه قرآن و ائمه مصرف انار بسیار توصیه شده است. این میوه پاییزی ار افسردگی جلوگیری می کند و موجب شادابی می شود. جالب است بدانید ایران با تولید سالانه 800 هزار تن انار، بزرگترین تولید کننده در جهان است و بعد از آن هندوستان قرار دارد. در ادامه با خواص این میوه آشنا می شویم.
خواص انار
انار، سرشار از ویتامین C و پتاسیم است، باعث افزایش ایمنی بدن می شود همچنین از بدن در برابر میکروب ها و ویروس ها محافظت می کند، از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند و باعث خوش بو شدن دهان می شود، به رشد جنین کمک می کند و برای سلامت فرزند مفید است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد، از آسیب دیدن سلول ها جلوگیری می کند.
علاوه بر موارد فوق:
- کلسترول را کاهش می دهد، موجب سلامت لثه ها می شود
- موجب تقویت روده و معده و ریه می شود، خون را تصفیه می کند
- کم اشتهایی را برطرف می کند
- ادرار آور است
- سرماخوردگی را درمان می کند
- کمک به طول عمر و کند شدن واکنش های پیر شدن سلول ها می کند
- موجب سلامت و شادابی پوست می شود
- از افسردگی جلوگیری می کند.
آب انار خنک کننده است، دارای ویتامین C ،E، Aو اسیدفولیک است، مقوی قلب و معده است، برای بیماری های مجاری ادرار مفید است، از بیماری های قلبی و سکته و حمله قلبی جلوگیری می کند، فشارخون را پایین می آورد، چربی های اطراف معده و شکم را کاهش می دهد.
مضرات انار
کسانی که سرد مزاج هستند نباید در مصرف انار زیاده روی کنند.
مصرف بیش از حد این میوه معده را سست کرده و ایجاد نفخ می کند.
همچنین مصرف این میوه برای مبتلایان به زخم معده و روده مناسب نیست.
آرزو بزرگوار
درباره نویسنده : دانش آموز
من می توانم…
روزهای زیبا در راه است…شرایط نمی تواند من را متوقف کند…
به امید فردایی روشن 🙂