با انواع کابینت آشپزخانه آشنا شویم

انواع کابینت آشپزخانه که در واقع امروزه حرف اول را در دکوراسیون هر خانه ای می زند، از طرح ها و سبک های کاملاً متفاوت و مختلفی تشکیل شده است و هر خانواده ای سعی دارد که نسبت به مقدار فضا و بودجه ای که در اختیار دارد، بهترین طراحی کابینت را در منزل خود ارائه دهد.

به همین دلیل قراراست تا این پست و چه بسا به خاطر اهمیت موضوع، مطالب آینده را هم به این موضوع اختصاص دهیم.

اگر تمایل دارید که مطالبی از این دست را مطالعه کنید، مثل همیشه همراه ما باشید.

شناخت انواع کابینت آشپزخانه

در معماری ها و طراحی های جدید، اکثر آشپزخانه ها به صورت اپن در آمده اند و تقریباً با پذیرایی یکی شده و تداخل پیدا کرده اند و چه بسا که پذیرایی ها داخل آشپزخانه قرار گرفته اند!

پس لازم است تا همه ما و بخصوص خانم های خانه نکاتی را پیرامون انواع کابیت آشپزخانه و طریقه نگهداری آن بدانند.

کابینت های فلزی

این نمونه از کابینت که در قدیم و آشپزخانه های قدیمی بیشتر استفاده می شده اند،تقریباً امروزه دیگر در آشپزخانه های جدید و مدرن جایی ندارند و فقط در بدنه برخی از کابینت ها و به منظور کاهش هزینه ها استفاده می شوند.

با همه این ها این نوع کابینت کماکان طرفداران خود را دارد و مزایای آن عبارتند از:

قیمت این نوع کابینت نسبت به انواع دیگر آن مناسب تر است.

اگر از آن به درستی استفاده شود ماندگاری آن بسیار بالاست.

از آن ها می توان اشکال مختلفی را با رنگ های مختلف ساخت.

معایب کابینت های فلزی

در مواجه با رطوبت بسیار آسیب پذیر بوده و دچار زنگ زدگی خواهند شد.

پس از مدتی دچار رنگ پریدگی شده و نیاز به رنگ آمیزی مجدد پیدا خواهند کرد.

هنگام باز و بسته شدن درب ها، معمولاً سر و صدای زیادی را ایجاد می کنند.

کابینت های تمام چوب

از دیگر انواع کابینت آشپزخانه کابینت های تمام چوب هستند که با ظاهر زیبایی که دارند، تمی گرمابخش به فضا داده و در جذابیت دکوراسیون نقش عمده ای را ایفا می کنند و برای کابینت هایی به سبک کلاسیک مورداستفاده قرار می گیرند.

با اینکه عده ای فکر می کنند استفاده از چوب در ساخت کابینت طرحی جدید است اما باید اقرار کنیم که چوب از اصیل ترین و قدیمی ترین موادی است که در ساخت و طراحی کابینت و کمد بکار گرفته می شود.

چوب طبیعی و سازه های چوبی، خود انواع مختلفی دارد که هر کدام زیبایی و ویژگی های مختص به خود را داراست و ساخت کابینت از آن ها جلوه ی خیره کننده ای به آشپزخانه خواهد داد.

انواع پر کاربردتر آن عبارتند از چوب گردو، راش، بلوط، افرا و…

چوب گردو:

چوب گردو بافتی ریز دانه داشته و بسیار سخت و مقاوم است و جزو باارزش ترین و گران ترین نوع چوب محسوب می شود.

رنگ های طبیعی این چوب با رنگ قهوه ای، قرمز مایل به قهوه ای و قرمز شکلاتی موجود هستند که به دلیل کمیاب بودن و قیمت بالایی که دارد در ساخت وسایل و لوازم تزئینی و گران قیمت، مبلمان های لوکس و ساخت کابینت های خاص در خانه های گران قیمت استفاده می شود.

چوب راش:

از چوب راش هم اغلب برای صنایع مبل سازی و لوازم تزئینی و برخی از انواع کابینت آشپزخانه استفاده می شود که این چوب نیمه سنگین در مقابل خرابی حشرات بسیار مقاوم است و دارای طیف رنگی کرم و کرم مایل به قرمز است.

چوب بلوط:

این نوع چوب دارای بافتی نسبتاً درشت است و مقاومت زیادی در برابر فشار و حتی رطوبت دارد و از این رو برای ساخت کابینت بسیار مناسب است، ولی قیمت تمام شده آن بسیار بالاست و یکی از انواع مرغوب چوب محسوب می شود.

Related Post

چوب بلوط هم دارای طیف های رنگی قرمز و قرمز مایل به قهوه ای تا رنگ سفید و سفید مایل به صورتی می باشد.

چوب افرا:

بافت و طرح ظریف و زیبای این چوب ظاهری یکنواخت و صاف را ایجاد می کند که با وجود ظرافت، چوبی نسبتاً سخت، محکم و سنگین است و قابلیت کنده کاری و ظریف کاری در روی آن سبب شده که برای صنایع دستی و مبل سازی و حتی کابینت سازی هم گزینه خوبی باشد.

چوب افرا دارای طیف رنگی سفید تا خامه ای است و ظاهر بسیار زیبایی بخصوص برای ساخت دکوراسیون دارد.

مزایای کابینت های چوب طبیعی

این نوع کابینت ها ظاهر بسیار زیبا، جذاب و دلفریبی را ایجاد می کنند.

کاملاً طبیعی بوده و در مقابل عوامل طبیعی و تخریب حشرات بسیار محکم و مقاومند.

برای کابینت ها و دکوراسیون هایی به سبک کلاسیک و منبت کاری و کنده کاری بسیار مناسبند.

معایب کابینت های تمام چوب طبیعی

به خاطر کمیاب بودن و گران بودن چوب طبیعی، هزینه تمام شده آن برای ساخت کابینت بسیار بالاست و هر کسی از پس پرداخت هزینه های آن برنخواهد آمد.

برای ساخت این طرح، چون نیاز به ظریف کاری و دقت زیاد وجود دارد، زمان برای آماده سازی و اجرای آن هم بالا خواهد بود و نیاز به صرف وقت زیادی دارد.

انواع کابینت آشپزخانه از جنس مصنوعات چوبی

کابینت های MDF

چوب های MDF از انواع پرکاربردی است که امروزه در ساخت صنایع چوبی، مبلمان، میز و صندلی، دکوراسیون، کف پوش و… از آن استفاده می شود.

ام دی اف ها از خرده چوب ها و ضایعات چوب درست می شوند که با روکش های متنوعی که بر روی آن ها ایجاد می شود، قادرند که طرح ها و شکل های متنوع و متعددی را ایجاد کنند.

این نوع کابینت ها، توانایی بسیار بالایی در طرح و اجرا دارند و از این رو با هر سبک دکوراسیون و با هر سلیقه ای می توان آن ها را هماهنگ کرده و ظاهر و جلوه ای زیبا از آن را برای آشپزخانه و یا هر جای دیگر بوجود آورد.

به این دلایل و مزایای دیگری که به آن ها اشاره خواهیم کرد، پرکاربرد ترین و رایج ترین نوع کابینت محسوب می شوند که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده اند.

مزایای کابینت های MDF

ام دی اف در مقابل حرارت فوق العاده مقاوم است و برای همین برای کاربرد در آشپزخانه بسیار مناسب است.

در برابر رطوبت هوا نسبت به انواع هم ردیف خود از مقاومت بیشتری برخوردار است و آسیب زیادی نمی بیند و به همین دلیل کاربرد آن در محیط آشپزخانه مناسب به نظر می رسد.

MDFعایق مناسبی در برابر صدا نیز می باشد.

خب عزیزان همراه در سایت ویکی ووک، ادامه مطلب شناخت انواع کابینت آشپزخانه را در پست های آینده مطالعه کنید.

 

میتوانید این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
پست های مرتبط